Hirdetés

Itt a Marshmallow a Galaxy S3-ra



|

A CyanogenMod 13 nightly buildje hozta el az új Androidot a készülékre.

Hirdetés

A Samsung aktuális csúcskészülékeire még nem érkezett meg az Android Marshmallow verziója, azonban a 2012-es Galaxy S3 már képes az új rendszer futtatására. 

Hirdetés

Persze nem hivatalos frissítésről van szó, elvégre a Galaxy S3 támogatása már a Lollipop előtt megszűnt. A Marshmallow azonban tényleg elérhető a készülékre. 

Mindezt a CyanogenMod 13-nak köszönheti az eszköz, a legújabb, 6.0-alapú ROM ugyanis már támogatja a Galaxy S3-at is. 

A Galaxy S3 a maga korában nagyszerű készülék volt: a 4,8 hüvelykes, 720 x 1280-as kijelző alatt egy 1,4 GHz-es, négymagos processzor, 1 GB RAM és egy 8 megapixeles kamera lapult. A Samsung 50 milliót adott el egy év alatt, és minden idők egyik legkedveltebb modelljéről van szó. 

Mára ugyan koros készüléknek számít, de még sokan használják - éppen ezért örömteli, hogy a CyanogenMod frissítése most erre is elérhető. Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy egyelőre nightly buildről van szó, tehát mindennapos használatra nem ajánlott, stabilitási hibák előfordulhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.