Hirdetés

Itt a Nokia 3310 elképesztő luxusriválisa



|

Azt még nem tudjuk, hogy mekkora siker lesz, de a butatelefon az év egyik trendje lehet - a Gresso Meridian egy luxusválasz az újjászületett Nokia 3310-re.

Hirdetés

A Nokia 3310 újjászületett az idei MWC-n, és ráadásul igazi úttörő is. Annak a szimbóluma, hogy a társadalom egy része unja az okostelefonokat és azt a stresszt, hogy a nagyfokú elérhetőség a nyugalmunk és a szabadidőnk rovására megy. Persze van, aki csak szimplán tüntetne vagy éppen nosztalgiázna. 

Hirdetés

Mindezek miatt elindult egy butatelefonos trend, azt persze nem tudni, hogy mekkora siker lesz. Egyre többen építenek mindenesetre erre. Például a luxustermékekkel foglalkozó Gresso is. 

A Gresso Meridian a Nokia 3310 ultraluxusban fürdő riválisa, azoknak készült, akik ki akarnak kapcsolódni a közösségi oldalak, tweetek és e-mailek hálójából. 

A butatelefon persze másodlagos készüléknek is ideális, ráadásul hosszú az üzemideje. 

A Meridian két típusban létezik. Az egyik titán házat kapott rozsdamentes acél gombokkal, a másik fekete titán házat, 18 karátos arany gombokkal. Két SIM-et tud befogadni a telefon, 375 órás készenléti időt garantál, a logót pedig 18 karátos aranyból vagy titánból készítik. Egy modellt 18 órába telik összerakni, és csak 999 darab készül. A GPRS, az EDGE és a Bluetooth 3.0 azért támogatott, van microUSB is. Egy készülék ára 3000 dollár. 

Valaki? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.