Hirdetés

Itt a OnePlus 3T, november 28-tól vihető



|

Gyorsabb processzorral és nagyobb akkumulátorral, 439 euróért lehet elvinni az új OnePlus csúcskészüléket.

Hirdetés

A OnePlus menetrend szerint bemutatta a legújabb okostelefonját, amely külsőre éppen olyan, mint a OnePlus 3. 

Hirdetés

Az új OnePlus 3T azonban Snapdragon 820-as processzor és 3000 mAh-s akkumulátor helyett már Snapdragon 821-es SoC-t és 3400 mAh-s energiaforrást kínál. Mivel a chip takarékosabb, ezért az üzemidő ezen felül is emelkedhet. 

Az új modellt november 28-tól, 439 euróért lehet elvinni. Szintén 6 GB RAM van benne, illetve egy 16 megapixeles kamera, optikai képstabilizálással. Az új modellen a zafírüveg azonban jobban bírja a karcokat, illetve az előlapi kamera is fejlődött, 8-ról 16 megapixelesre. Ha ezzel videót készítünk, a munkát elektronikus képstabilizáció segíti. 

A OnePlus 3T maradt 64 GB-os, de extra 40 euróért 128 GB-os tárhely jár. A OnePlus 3T az Android 6.0.1 OxygenOS kezelőfelületű kiadásával érkezik, de még az idén frissül Android 7.0-ra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.