Hirdetés

Itt a plakát a Galaxy S8-hoz



|

A Twitteren már a bejelentésnek helyet adó esemény hivatalos posztere is előkerült.

Hirdetés

Egy kínai szivárogtató sikeresen hozzájutott ahhoz a poszterhez, amit a Samsung a Galaxy S8-at bemutató eseményén használ majd. Ha minden igaz, akkor az új zászlóshajó egyszerre mutatkozik be Londonban és New Yorkban, március 29-én. 

Hirdetés

A poszterrel a Samsung több dologra is igyekszik felhívni a figyelmet. A dél-koreai gyártó értelemszerűen a szinte a teljes előlapot befedő kijelzőre helyezi majd a hangsúlyt. A színes keretek vélhetően a széles színválasztékra utalnak, a nagy S pedig arra, hogy tényleg Galaxy S készülékről van szó. 

Lentebb a dátum a Galaxy S8 piacra kerülését jelzi. 

Bár a képen nem látható a pontos megjelenési dátum, Evan Blass és Ming-Chi Kuo egyaránt április 28-ra tippelnek. Amerikában és Dél-Koreában egy héttel hamarabb érkezhet a csúcskészülék. 

A Galaxy S8-nak a várakozások szerint lesz egy nagyobb kiadása is, a Galaxy S8+ azonban csak kijelzőméretben és akkumulátorkapacitásban tér el az alapverziótól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.