Hirdetés

Itt a rózsaszín Galaxy S7



|

A rózsaszín arany az ötödik szín az aktuális csúcsmodelleknél.

Hirdetés

A Samsung eddig négy színben kínálta az aktuális zászlóshajóit, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeket: feketében, fehérben, ezüstben és aranyban. 

Hirdetés

Dél-Koreában azonban már elérhető az ötödik választási lehetőség, a rózsaszín arany. A Samsung további választott piacokon is elérhetővé teszi majd az új modelleket. 

Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy mit jelent a választott piacok kifejezés, és melyik országokban lesz elérhető az új szín. 

Természetesen a rózsaszín arany árnyalattól eltekintve más különbség nincs. Ebben a színben is vízállóak az eszközök, Marshmallow-t futtatnak és a piac egyik legerősebb készülékének számítanak. 

Dél-Koreában külön esemény keretében mutatkozott be az új szín. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.