Hirdetés

Itt a Samsung Galaxy S6 edge+ első frissítése



|

A szoftverfrissítésnek hála mostantól még tovább bírja az akkumulátor.

Hirdetés

A Samsung ritkán ad ki bármilyen információt a készülékei frissítésével kapcsolatban, ugyanakkor jó hír, hogy a Galaxy S6 edge+ eszközére most befutott az első. 

Hirdetés

A 138,14 MB-os csomag jelen pillanatban az európai és az indiai, független modellekre tölthető le. A szolgáltatóktól származó változatok remélhetőleg szintén hamarosan megkapják a frissítést. 

Hasonlóan a Galaxy Note 5-nél történtekhez, a frissítés itt is növeli a készülék üzemidejét, stabilabb hívásokat garantál és fokozza a biztonságot. 

A Galaxy S6 edge+ egyébként ettől függetlenül is a mezőny élén volt üzemidőben, de a több mindig jobb. 

A Samsung ezen felül a Galaxy S6-os család mellett a Galaxy Note 5-re és a Galaxy Note 4-re is dolgozik a Marshmallow-n. Sajnos konkrét megjelenési dátum ezúttal sincs az új Android mellé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.