Hirdetés

Itt a Symbian^3-as Skype



|

Kisebb újítások is helyet kaptak a friss változatban.

Hirdetés

A Skype Limited letölthetővé tette a népszerű VoIP-kliensének legújabb symbianos verzióját, amely legnagyobb újdonsága, hogy a támogatott készülékek listájára felkerült a Nokia E5, a C7, és az N8. Ezen felül a cég munkatársai számos kisebb finomhangolást is elvégeztek, főként a felhasználói felületen volt szükség némi csiszolásra.

 

Skype for Symbian
Skype for Symbian

 


Az új verzióban elvileg egyszerűsödött az új partnerek felvétele, a köztük való böngészés, továbbá könnyebben lehet új státuszüzenetet írni, és profilképet cserélni. Hasznos adalék, hogy a komplett felület most már sokkal jobban mutat magasabb felbontású kijelzőkön is.


Apróság, de a friss változatba bekerült a Skype által kifejlesztett SLK hangkodek, amely segítségével alacsony adatátviteli sebességű kapcsolat esetén is kristálytiszta marad a hang. A friss Skype erre a hivatkozásra navigálva tölthető le, természetesen ingyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.