Hirdetés

Itt a webes Android Market



|

A tegnapi sajtótájékoztatón nem csak a Honeycombról volt szó.

Hirdetés

A Google már január végén kipostázta a tegnap lezajlott, Android 3.0 köré épülő sajtótájékoztatójára a meghívókat, azonban mindenki nagy meglepetésére nem a Honeycomb volt az esemény fő attrakciója. Természetesen a szerencsés meghívottaknak lehetőségük nyílt az eddigieknél jobban megismerkedni a rendszerrel, ráadásul különféle külsős fejlesztők alkalmazásait is kipróbálhatták a rajt előtt.

 

 

Rátérve a legfontosabb bejelentésre: elindult az Android Market webes változata, így az online bolt kínálatát már nem csak a Google rendszerét futtató eszközökkel lehet böngészni. Ennek több előnye is van: egyrészt az androidos telefonnal és/vagy tablettel már rendelkezők kényelmesebben tudnak szoftverek telepíteni a készülékükre, másrészt a potenciális új vásárlók átböngészhetik a kínálatot, hogy megéri-e a robotra tenni a voksukat.

 

Szintén újdonság, hogy a fejlesztők innentől kezdve képesek lesznek országonként is beárazni a programjaikat, így a kevésbé jómódú régiókban több pénzt varázsolhatnak a kevesebből. A közeljövőben lehetőség lesz továbbá az alkalmazásokon belüli vásárlásokra is, bár ez a funkció még tesztelés alatt áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.