Hirdetés

Itt a Windows Phone 8.1 legújabb frissítése



|

Bár eredetileg csak fejlesztőknek szánták, bárki letöltheti az Update 1-et.

Hirdetés

Az előző héten már beszámoltunk róla, hogy hamarosan megérkezik a Windows Phone Update 1, amely olyan extra funkciókkal bővíti a telefon eszköztárát, mint az interaktív tokok támogatása vagy a megújult mappakezelés.A frissítés fejlesztői változata már be is futott, nem kell azonban programozónak lennünk ahhoz, hogy beszerezzük magunknak az Update 1-et.

Hirdetés

Bár a hivatalos megjelenés még odébb van, a Microsoft App Studio programján keresztül már most letölthetjük a frissítést. Ehhez természetesen nem kell fejlesztőnek lennünk, mindössze regisztrálnunk kell az oldalon és el kell fogadnunk a felhasználói feltételeket. A megújult mappakezelés és az élő csempékkel kapcsolatos változások csak egy kis részét képezik a frissítésnek, rengeteg más extrát is belezsúfoltak a Microsoftnál.

Mostantól egyszerre több sms-t is továbbíthatunk illetve törölhetünk egyszerre, javult az Xbox Music alkalmazás, fejlődött az Apps Corner biztonsági rendszere és a Store élő csempéje is új funkciókkal gazdagodott. Bővült azon országok listája is, ahol a felhasználók mostantól kedvükre beszélgethetnek Cortana-val.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.