Hirdetés

Itt az Android 2.1 a T-Mobile Pulse-ra



|

Elsőként a magyar leányvállalatnál vált elérhetővé a fontos frissítés.

Hirdetés

A T-Mobile múlt október végén jelentette be a Pulse nevű, saját márkanév alatt forgalomba hozott készülékét, amely jelenleg az egyik legolcsóbb androidos telefon a hazai piacon. A Huawei által tervezett mobil eredetileg a Google operációs rendszerének 1.5-ös verzióját futtatta, azonban most a tulajok ezt könnyedén, és főleg hivatalosan frissíthetik a 2.1-esre.

 

 

Valójában elég meglepő ez a húzás: az olcsóbb mobilokhoz nem szokás túlságosan komoly terméktámogatást nyújtani, mi legfeljebb egy 1.6-os javításra számítottunk. A friss operációs rendszerrel a készülék kompatibilissé válik az Android Marketen megtalálható összes új programmal, de persze önmagában is jelentősen többet nyújt.

 

Maga a frissítés, és az elvégzéséhez szükséges instrukció megtalálható a T-Mobile weboldalán, azonban a művelet otthoni végrehajtását csak azoknak ajánljuk, akik számára minden ott leírt utasítás egyértelmű - a magukban kételkedők inkább látogassák meg a szolgáltató valamelyik szaküzletét, a biztonság kedvéért.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.