Hirdetés

Itt az Android 2.3.3 a legkisebb Galaxy Tabra



|

A Kies segítségével elméletileg már telepíthető a szoftver.

Hirdetés

A nagyobbik koreai gyártó még 2010 szeptemberében mutatta be az első, Google Android operációs rendszert futtató táblagépét, amely a karácsonyi hajrá előtt Magyarországon is a boltok polcaira került. A 7 colos érintőkijelzővel szerelt eszköz ezen felül mindhárom hazai mobilszolgáltató kínálatában megtalálható, így egy megfelelő mobilnet-előfizetés bevállalása esetén aránylag kedvező áron is megvásárolható.

 

Samsung Galaxy Tab
Samsung Galaxy Tab


Az eredetileg Froyóval ellátott táblagépre a megjelenése óta nem sok frissítés érkezett, ám a Samsung most kiköszörülte a csorbát, hiszen a Kies segítségével elvileg már telepíthető rá az Android 2.3.3 - sajnos ezt készülék hiányában nem állt módunkban kipróbálni. A jelenlegi információk szerint a jelentős foltozás az operátoroktól vásárolt modellekre még nem érhető el, ám ez a helyzet a közeljövőben minden bizonnyal változni fog.


Nagy valószínűséggel ezen javítás nemzetközi kiadása után a gyártó már nem kíván majd érdemben foglalkozni az első Galaxy Tabbal: jelenleg csak Honeycombot tudnának rávarázsolni, ám erre nem sok esély látszik, az Ice Cream Sandwich megjelenésére pedig már véget ér a termék életciklusa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.