Hirdetés

Itt az előlapi dupla kamera a csúcsszelfikhez



|

A Vivo V5 Plus az előlapon kínál dupla kamerát, a minden eddiginél jobb szelfikhez.

Hirdetés

Egyre több okostelefon hátuljára kerül dupla kamera, amelynek hála lehet játszani a mélységgel, esetleg optikai zoomot használni. 

Hirdetés

A Vivo a V5 Plus okostelefonjánál másképp vetette be az ötletet, és az elsők között előlapi dupla kamerával jelentkezett. 

Az okostelefon a középkategóriában indul, 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzővel, Snapdragon 625-ös processzorral, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel, fém házzal és ujjlenyomat-olvasóval. 

Hátul egy 16 megapixeles kamera található, LED-es villanóval és 4K-támogatással. Előre egy 20 és egy 8 megapixeles kamera került, amelyeket együtt portréfotózáshoz lehet bevetni, elmosott hátterekkel és éles előtérrel. A fókusz a kép elkészülése után is állítható. 

A 20 megapixeles kamera Sony IMX376-os szenzort használ, a 8 megapixeles a mélységadatokat gyűjti. Az igazán tökéletes szelfikért egy Selfie Softlight nevű villanó is van az előlapon. 

A Vivo V5 Plus Ázsiában és Indiában hamarosan kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.