Hirdetés

Itt az első kép az LG G6-ról



|

Előkerült az első kép az igazi LG G6-ról, amely az MWC-n mutatkozik be.

Hirdetés

A 2017-es MWC számos nagy bejelentés helyszíne lesz, és többek között az LG G6-os zászlóshajója is a rendezvényen mutatkozik be. Az LG maga is sokat árulkodott már az új csúcskészülékről, most pedig előkerült az első kép is. 

Hirdetés

A február 26-án bemutatkozó LG G6 szokatlan 5,7 hüvelykes kijelzőt kap, 1440 x 2880-as felbontással, a megszokottól eltérő arányokkal. Emiatt a készülék is magasabb lehet, de feltehetően a helykihasználás is javul, minimális keretekkel a kijelző körül. 

Az LG ugyan nem kerekítette le a kijelző oldalait, de a fém ház széle stílusos és elegáns. Egyesek szerint ez szokatlanul visszafogott az LG-től, amely a G5 moduláris kudarca után igyekszik sikert elérni. 

Nem túl régi szóbeszédek alapján az LG és a többi gyártó nem jut Snapdragon 835-ös processzorhoz, mert minden készlet a Samsunghoz kerül a Galaxy S8 miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.