Hirdetés

Itt az első Samsung Galaxy S8 videó!



|

Mindössze 8 másodperc, de a legfontosabb újítások máris jól láthatóak rajta.

Hirdetés

Manapság már nem ritka, hogy egy csúcsmobil megjelenése előtt különféle kémfotók jelenjenek meg az eszközről, de ezekben általában nincs sok köszönet. Vagy már eleve ordít róluk, hogy hamisak, vagy pedig csak valamilyen kivehetetlen, mákos, sötétben elkapott képrészletet kapunk a telefon egyik apró részletéről, hátlapi paneljéről, vagy épp a doboz csücskéről. Ehhez képest a most nyilvánosságra került videón mindent szépen látni, és az is egyértelmű, hogy nem átverés.

Hirdetés

Szóval, a következő videón egy Samsung Galaxy S8 látható, amit a Samsung jövő héten, egész pontosan március 29-én leplez majd le. A bemutatóra egyébként mi is kiutazunk, szóval a helyszínről, élőben tudósítunk majd, és videón is jól megfogdossuk a készüléket. De vissza a mostani szivárogtatáshoz, nézzük meg először magát a videót, aztán elemezzük ki jól.

A külső jegyek tekintetében tényleg azt kapjuk, amit már korábban több helyről hallani lehetett. A lekerekített szélű kijelző függőlegesen is szinte a készülék teljes előlapját beborítja, fölül egy vékony csíkot foglal el a hangszóró, a szelfikamera és egy szenzor, alul pedig... semmi. Az S7-en még megtalálható fizikai gomb eltűnt, így a kijelzőt majdnem az előlap aljáig lehúzták.

Viszont az is látható, hogy egyes pletykákkal ellentétben az ujjlenyomat-olvasót nem a kijelző alá rejtették el, hanem a hátlapon található a főkamera mellett, tessék csak figyelni, hogy áll az illető keze, amikor feloldja a telefont, majd a készülék megfordítsa után látszik is az ujjnyom-szenzot kiemelt területe. A neten keringő infók szerint végül nem volt idő az előlapra, a kijelző alá szerelni ezt a funkciót, ezért döntöttek végül a hátlapi megoldás mellett a Samsung mérnökei.

Minden tekintetben brutális

A Samsung idei zászlóshajójáról már nagyjából mindent tudni előre, bár persze még utolsó pillanatban is meglephetnek valamivel. Mindenesetre ezekre lehet számítani:

- Bemutató március 29-én, magyar idő szerint délután 5-től
- A két modell kijelzőméretei: 5,8 hüvelyk és 6,2 hüvelyk (S8 és S8+)
- Kijelző típus: hajlított SuperAMOLED
- Hardver: Snapdragon 835 / Exynos 8895 (területtől függően), 12 megapixeles hátlapi kamera, 3000 / 3500 mAh akku (S8 / S8+)
- A hátlapi ujjlenyomat-olvasó mellett kapunk egy előlapi írisz-szkennert is
- Felújított kezelőfelület az Android fölött, egyszerűbb ikonok, lekerekített material design
- Saját okos asszisztens (Bixby)
- Szériatartozék az AKG mikrofonos fülhallgató
- Húzós ár, akár a 300 ezer forint környéki kategóriában

Jövő szerdán személyesen is megtapogatjuk a (szó szerint) drágaságot, és meglátjuk, minden pletyka igaznak bizonyul-e, valamint megnézzük az összes olyan részletet, amiről még nem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.