Hirdetés

Itt az Instagram új üzenetküldő alkalmazása



|

Az „egykoppintásos” Bolt iOS-re és Androidra jött ki.

Hirdetés

Az Instagram szerdán mutatta be legújabb üzenetküldő alkalmazását. A Bolttal könnyen és gyorsan, „egyetlen koppintással” küldhetünk kép- és videóüzeneteket az ismerőseinknek, amelyek elolvasásuk után azonnal törlődnek.

Hirdetés

Az app tulajdonképpen a rendkívül népszerű Taptalk koppintása – igaz, annál sokkal pofásabban néz ki. A képeket úgy küldhetjük el, ha az ismerőseink arcára koppintunk, a videókat pedig úgy, ha hosszan lenyomva tartjuk az ujjunkat. A véletlenül elküldött üzenetek visszavonásához elég alaposan megrázni a telefonunkat.

Remek kis applikáció – az egyetlen bibi, hogy egyelőre csak Új-Zélandon, Szingapúrban és Dél-Afrikában érhető el; a globális bevezetésre még várnunk kell egy ideig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.