Hirdetés

Itt az LG V20: Android 7.0-val és cserélhető akkuval



|

Másodlagos kijelzőt is kapott az LG 5,7 hüvelykes, csúcshangzást ígérő újdonsága.

Hirdetés

A menetrendnek megfelelően mutatkozott be az LG V20. A gyártó új prémium készüléke 5,7 hüvelykes kijelzővel érkezett, vagyis azoknak ideális, akik a nagyobb okostelefonokat kedvelik. 

Hirdetés

A 2560 x 1440-es felbontású kijelző alatt Qualcomm Snapdragon 820-as processzor, ujjlenyomat-olvasó, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, microSD-foglalat található. Ezzel meglehetősen átlagos a zászlóshajók között. 

Ami megkülönbözteti a mezőny többi tagjától, az a másodlagos előlapi kijelző - ez mutatja 160 x 1040 képponton az értesítéseket és az ikonokat. 

A V20 az első gyárilag Android 7.0-val érkező okostelefon, persze erősen átszabott kezelőfelülettel. Az LG G5 után ez már nem moduláris, de a fém készülék hátlapja eltávolítható, a 3200 mAh-s akkuja cserélhető. A rázkódást jól bírja, MIL-STD 810G-hitelesítést is kapott - már törésteszt is van

A gyorstöltést támogató eszköz 802.11ac-s WiFi-t, Bluetooth 4.2-t, NFC-t, LTE-támogatást, USB-C-t és egy 32 bites Quad DAC-t is kapott. A készülék 24 bites, 48 kHz-es LPC audiót tud rögzíteni, a felvételek során a háttérzaj csökkenthető. 

Az előlapi kamera 120 fokos látószöggel rendelkezik. A hátlapi dupla kamerából az egyik 8 megapixeles, 135 fokos, míg a másik 16 megapixeles, 75 fokos. Mindkettőt optikai képstabilizálás jellemzi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.