Hirdetés

Itt az olcsó LG G3



|

A Samsung Galaxy S5 Mini ellenfele lesz az LG G3 S.

Hirdetés

Az LG bemutatta az LG G3 Beat készülékét, amely Európában G3 S néven lesz ismert, és tulajdonképpen a G3 kistestvéréről van szó, amely a Samsung Galaxy S5 Mini és az HTC One Mini közvetlen riválisa lesz. A középkategóriában induló eszköz arany középutat kínál a funkciók, csúcsminőségű hardverek és drága árcédulák tengerében. 

Hirdetés

Ennek jegyében le kell mondani a QHD-s kijelzőről, az 5 hüvelykes panel "csak" 1280 x 720 pixelt tud megjeleníteni. Belül egy négymagos, 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 400-as processzor dolgozik 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely társaságában. Az Android 4.4-et futtató eszköz microSD memóriakártyával bővíthető, ha nagyobb kapacitásra van szükség. 

Az extrák között megmaradt a lézeres autofókusz, illetve a 8 megapixeles kamera mellé ezúttal is van LTE, Bluetooth 4.0, valamint LG Smart Keyboard. A cserélhető akku kapacitása 2450 mAh. Az LG G3 kistestvére Dél-Koreában már kapható, Európában a következő hetekben válik elérhetővé. Az ára sajnos addig ismeretlen marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.