Hirdetés

Itt az Xperia Z3-ra a Marshmallow



|

Egyelőre csak 10 000 szerencsés örülhet az Android 6.0-nak.

Hirdetés

A gyártók számára létfontosságú, hogy minél hamarabb eljuttassák a felhasználókhoz a meglévő készülékek Android 6.0 frissítéseit. A Sony az Xperia Z3-mal és az Xperia Z3 Compacttal kezdi. 

Hirdetés

Természetesen a többi gyártóhoz hasonlóan a Sony sem mert teljes letámadást kezdeni, ezért most csak 10 000 szerencsés kapja meg a Marshmallow-t. 

A következő hetekben tovább folytatódik a Marshmallow terjesztése a fent említett modellen, és a bétákba bekerülő új funkciókat is külön bejelentik majd. 

A teszt létszámát egyébként ki is bővítették, de sajnos Magyarországról nem lehetett pályázni. 

Meg kell jegyezni, hogy a most kiadott rendszer nem a teljesen végleges Android 6.0, ami a Sony készülékekre kerül. Ez a Concept for Android, vagyis az a kísérlet, hogy a Sony kicsit felturbózza a teljesen alap, letisztult Android-élményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.