Hirdetés

Itt van a Galaxy S4 Android 4.3-as frissítése



|

A problémamentesített frissítés többek között a Galaxy Gearhez nyújt támogatást.

Hirdetés

A Jelly Bean egyszer már megjelent a Samsung Galaxy S4-es és Galaxy S3-as készülékeihez, azonban a frissítést egy kissé elhibázták, és így számos szoftveres problémát okoztak a felhasználóik számára. A visszajelzések alapján a gyártó végül jobbnak látta, ha még dolgozik egy kicsit a rendszerén. A visszahívott Android 4.3-at most ráncba szedték, és a problémamentesített verziót már Európában is kiadták

Hirdetés

Az Android 4.3 így többek között már Európába is megérkezett a Galaxy S4-hez és S3-hoz: a teljesítménybeli javítás mellett van már támogatás az újabb modellnél a Galaxy Gearhez és a Knoxhoz is. Van, akinél egyelőre még csak Kiesen keresztül lehet beszerezni a Jelly Beant. 

Aki már telepítette a korábbi, hibás 4.3-as frissítést, az hamarosan egy apró javítást tölthet majd le a Kiesen keresztül. Aki nem érné be a Jelly Beannel, annak sem kell már túl sokat aludnia: a hírek szerint a Galaxy S4-re és a Galaxy Note 3-re januárban már az Android 4.4-es KitKat is elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.