Hirdetés

Itthon is elérhető lesz a ThinkPad tablet



|

Android 3.1 fut az üzleti felhasználásra szánt eszközön.

Hirdetés

A Lenovo magyar kirendeltsége nemrég bejelentette, hogy az első ThinkPad márkajelzésű táblagép szeptember végén hazánkban is piacra fog kerülni. A tájékoztatás szerint két modell válik hamarosan elérhetővé: a 16 gigabájtos verzió bruttó 140 ezer forintba fog kerülni, míg a kétszer ekkora kapacitású háttértárral rendelkező, 3G-s modellért 180 ezer forintot kérnek majd.

 

Lenovo ThinkPad Tablet
Lenovo ThinkPad Tablet


A ThinkPad alapvetően egy szokványos Android 3.1-es tabletnek mondható, ám az üzleti felhasználók igényeit figyelembe véve a kínaiak alaposan feltuningolták a Google operációs rendszerét. Az alapfelszereltség részét képezi a lopás esetén távoli adattörlést lehetővé tévő Computrace, ezen felül Citrix és LanDesk kliensekkel is rendelkezik az eszköz.

 

Lenovo ThinkPad Tablet
Lenovo ThinkPad Tablet


Külön megemlítendő, hogy a ThinkPadre nem csak az Android Marketről lehet szoftvereket telepíteni, hiszen a Lenovo saját programboltja is elérhető vele, bár onnan inkább csak üzleti alkalmazások szerezhetőek be. Hasznos, hogy a géphez külön megvásárolható még egy billentyűzettel ellátott dokkoló is, amellyel nagyban megkönnyíthető az irodai munka.

 

 

Lenovo ThinkPad Tablet specifikációk:

- Érintőkijelző: 10,1 col, 1280×800 pixel, multitouch, IPS, Gorila Glass
- Előlapi kamera: 2 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel
- Gyorsulásmérő, fényérzékelő, giroszkóp
- Bluetooth 2.0, Wi-Fi 802.11
- Opcionális 3G/GPS modul
- 1 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC, 1 GB RAM
- Csatlakozók: mini HDMI, USB 2.0, micro USB
- Google Android 3.1
- 16/32/64 GB háttértár, microSD-foglalat
- Akku: 3250 mAh
- Maximális üzemidő: 8,5 óra (3G használata nélkül)
- Tömeg: 756 gramm
- Méret: 260 × 181 × 14,5 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.