Hirdetés

Új, érdekes termék az Apple-től



|

Nem állnak le a fejlesztések az Apple háza táján: három termékkategóriában is kapunk újdonságokat.

Hirdetés

A legfontosabb új hardver az Apple-től a Magic Trackpad, amely voltaképpen egy multitouch-funkciókat támogató, hatalmas tapipad. Két és három ujjunkkal vezérelhetünk a Macünkön mindenféle műveleteket, a Bluetooh-kapcsolata révén bármelyik Machez csatlakoztathatjuk. Emellett a szokvány egérműveleteket is támogatja, úgyhogy ha akarjuk, kiválthatjuk vele a tavaly megjelent Magic Mouse-t is. Mostantól választhatjuk az új iMacekhez vagy Mac Pro gépekhez, illetve ha már van egy Macünk, akkor 69 dollárt kell érte kifizetnünk.


Emellett bemutatták az új iMaceket, a Cinema Display monitorszéria új tagját (amely 27 hüvelykes kijelzővel rendelkezik), valamint a legújabb Mac Prót. Három iMac érkezik, amelyekben Intel Core i3, i5 vagy i7 processzorok ketyegnek, a legolcsóbb (ennek megfelelően a legkevesebbet tudó) verzió 21,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 4 gigabájt RAM, diszkrét 4670-es grafikus kártya található benne, valamint 550 gigabájtos a merevlemeze. Az új iMac-család középső tagjában Radeon HD 5670 grafikus kártya található, illetve egy terabájtra pakolhatjuk az adatainkat. A legtöbbet tudó verzió 27 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet, 2.93 gigahertzes Core i7 processzor dolgozik benne, 16 gigabájt RAM és 256 gigabájtnyi SSD található benne.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.