Hirdetés

Új kezelőfelület Windows 7-re



|

A Macallan UI-t táblagépeken való használatra tervezték.

Hirdetés

A UICentric nevű vállalat lerántotta a leplet az egyik legújabb fejlesztéséről: a Macallan névre keresztelt kezelőfelületüket Windows 7-et futtató tabletekre tervezték. Sajnos nem tudni, hogy milyen szinten integrálódik az operációs rendszerbe, de ésszerű lenne, ha teljesen lecserélné az explorer.exe-t.

 

 


Ugyan a Windows 7 tervezésekor már alapvető célkitűzés volt az érintőképernyők teljes támogatása, azonban a felhasználói felület nem feltétlenül „ujj-barát" mindenütt, amely különösen a 10 col alatti kijelzőkön szembetűnő.

 


A Macallant ezzel szemben már specifikusan tabletekre tervezték: maga a felület felépítése egyszerű és átlátható, a kezelőszervek pedig kényelmesen használhatóak kisebb megjelenítőn is. Szerencsére nem hanyagolták el a külcsínt sem, miközben a Windows minden eddig is meglévő előnye kiaknázható maradt. A vállalat hardverek tervezésével nem foglalkozik, ehelyett az érdeklődő gyártók a szoftver felhasználási jogát vásárolhatják meg a saját termékeikre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.