Hirdetés

Új motoros PNA-kat mutatott be a TomTom



|

Kesztyűs kézzel is lehet bánni az Urban Riderekkel.

Hirdetés

A hazánkban is közismert TomTom bemutatta az Urban Rider, és Urban Rider Pro névre hallgató navigációs eszközeit. A kettő közti különbség, hogy utóbbi dobozában egy Bluetooth-fülhallgató is helyet kapott, minden másban egyeznek.

 

TomTom Urban Rider
TomTom Urban Rider

 


A fő érdekességük, hogy a cég szerint remekül kezelhetőek motoros kesztyűben is: ennek egyik oka maga a kijelző, másrészt az egyszerűsített menürendszer. Példának okáért a főmenüben csupán két opció van: az egyik maga a navigáció, a másik a térképek böngészése.


Mint a vállalat újabb modelljeinek mindegyikében, ebben is helyet kapott a továbbfejlesztett sávválasztási funkció, és az IQ Routes is - utóbbi a felhasználói visszajelzések alapján megpróbálja mindig a lehető leggyorsabb útvonalat ajánlani. A fülhallgató nélküli, Európa-térképpel ellátott verzió ajánlott nettó ára 70 ezer forint, természetesen a csomagban a töltőn kívül egy rögzítő is helyet kap. A hazai megjelenés május végén esedékes, feltehetően mindkét modell esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.