Hirdetés

Új ruhában a Samsung SPH-M350



|

Ízléses és dizájnos - a Samsungnál tudják, mitől olvadunk.

Hirdetés

Az M350 Seek telefon új dizájnban jelent meg, immár rózsaszínben is megvásárolható, kis virágokkal díszítve. Mielőtt most sokan elborzadnának ezen szavak olvastán, érdemes megnézni az alanti fotókat, a mobil ugyanis maximálisan ízléses és nőies, ráadásul a specifikációi is egész jónak mondhatók. 2,6 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik (arról sajnos nem szól a fáma, hogy vajon rezisztív vagy kapacitív technológiával működik-e), 32 gigabájtig bővíthető a memóriája microSD-kártyával, a kamerája viszont csak 1,3 megapixeles, ami viszont pár éve volt elfogadható, ma már ez elég kevés.



A billentyűzete négysoros, teljes QWERTY, illetve dedikált widgeteket pakoltak a mobilba a könnyebb Facebook-, Twitter- és MySpace-eléréshez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.