Hirdetés

Újabb 3D-s notebookkal rukkolt elő az MSI



|

Meglepő módon Intel GMA grafikus vezérlő került az FR600-ba.

Hirdetés

Az MSI nemrégiben előállt néhány korábbi noteszgépének 3D-s kijelzővel felszerelt variánsával, amelyek a tervek szerint még november folyamán piacra fognak kerülni Európában is. A legérdekesebb modell talán az FR600 3D jelzésű, ugyanis a mérnökök nem cserélték le az eredeti Intel GMA 3150-es grafikus vezérlőt egy komolyabb Mobility Radeon, vagy GeForce lapkára.

 

MSI FR600 3D
MSI FR600 3D

 


A 15,6 colos noteszgépbe modelltől függően 1366×768, vagy 1920×1080 pixeles megjelenítő kerülhet, ráadásul a négy beépített hangszórója TNX TruStudio Pro minősítéssel is rendelkezik - valóban csak egy 3D-s szemüveg kell pluszban a teljes multimédiás élményhez.


A laptopba elvileg Intel Core i3-mas processzorok kerülhetnek, amelyek mellé legfeljebb 8 gigabájtnyi DDR3-as memória társítható. Sajnos a termék még nincs kint az MSI weboldalán, de vélhetően a hagyományos kijelzővel szerelt testvérétől eltérően nem csak DVD-író töltheti be az optikai meghajtó szerepét, hanem Blu-Ray olvasó és DVD+/-RW kombó is. A HDMI-kimenettel is felszerelt FR600 3D ára 900 euró (256 ezer forint) körül lesz, ám a pontos konfiguráció ismerete nélkül még nem érdemes véleményt formálni az ár/érték arányáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.