Hirdetés

Újabb funkciók az iPhone OS 4 bétájában



|

Néhány hasznos apróság is bemutatkozott a harmadik publikus fejlesztői verzióban.

Hirdetés

Az Apple áprilisban mutatta be az iPhone OS negyedik fő verzióját, azonban a szoftver még közel sincs kész: egyrészt sokat kell dolgozni a meglévő hibák kijavításán, másrészt új funkciók is kerülnek a rendszerbe.

 

iPhone OS 4.0 beta 3
iPhone OS 4.0 beta 3


(A képek forrása: Boy Genius Report)

 


A harmadik publikus béta is hozott néhány fontos újdonságot: például az iTunes segítségével a jövőben lehetőség nyílik többféle médiafájl egyszerű másolására a készülék, és a számítógép közt. Hasznos még, hogy a zenelejátszó alkalmazás alapvető funkciói vezérelhetővé váltak a programok bezárására kialakított felületen, továbbá ugyanitt megjelent a nézőpont zárolására való ikon is - ez akkor lehet hasznos, ha a mobilt forgatva a tulaj nem szeretné, hogy az automatikusan váltogasson a fekvő/álló nézetek közt.

 

iPhone OS 4.0 beta 3
iPhone OS 4.0 beta 3

 


Kacsolódó információ, hogy a rendszer egyik állományában érdekes információ jelent meg a következő iPhone-ról: a kamera-alkalmazás előre definiált beállításai között megtalálható a HD720p (1280×720 pixeles) felbontású videók rögzítésének lehetősége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.