Hirdetés

Újabb linuxos Samsung jöhet a Vodafone-hoz



|

Ez előző két modellhez hasonlóan a H2 is multimédiás készüléknek ígérkezik.

Hirdetés

A Vodafone múlt szeptemberben jelentette be a H1 és M1 jelzésű multimédiás okostelefonjait, amelyeket a Samsung tervezett számára. Sajnos hazánkban nem kerültek forgalomba a LiMo operációs rendszerrel szerelt mobilok, így várhatóan a mostani hír tárgyát képező H2 sem fog.

 

Samsung H2
Samsung H2


(A kép forrása: Samsung FirmWares)

 


Egyelőre a hivatalos bejelentése sem történt meg, így a felröppent specifikációkat érdemes szimpla pletykaként kezelni - bár egyetlen túlzásnak tűnő információ sincs köztük. A telefon érintőkijelzője állítólag AMOLED-típusú, 3,7 col átmérőjű, a panel felbontása pedig 800×480 pixel lehet.


Fotós képességek szempontjából is vélhetően el van eresztve: az autofókuszos kamera 8 megapixelesnek ígérkezik, és egy LED-es vaku is került a szenzor mellé. Videót elvileg HD720p-s felbontásban képes rögzíteni, eme funkciónak pedig bizonyára van némi köze az állítólag 1 GHz-es processzorához is.


A mobil valószínűleg támogatja a HSDPA-t, továbbá Wi-Fi és GPS is kerülhet bele. A felsorolt tulajdonságok elég hihetőek, hiszen a H1 is rendelkezett közel ilyen színvonalú a hardverekkel - már abban is AMOLED-kijelző volt, 5 megapixeles kamera, és rendelkezett az előbb felsorolt kommunikációs képességekkel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.