Hirdetés

Újabb strapabíró telefon a Samsungtól



|

Navigálni is lehet a nehezen elpusztítható mobillal.

Hirdetés

Hazánkban a Samsung mostanság az érintős tömegmobiljairól híres, azonban vélhetően többeknek ismerősen cseng az xCover-széria neve is. A csepp-, por- és ütésálló kivitelezésű termékcsaládot főként a terepen dolgozóknak, és a sokat kirándulóknak/sportolóknak ajánlja a koreai vállalat.

Samsung Xcover 271
Samsung Xcover 271

Októberben újabb taggal bővül a sorozat: elsőként Svédországban kerül majd a boltok polcaira az Xcover 271 (avagy B2710) jelzésű modell, 1700 koronás (52 ezer forintos) áron. A készülék IP67-minősítéssel rendelkezik, amely többek közt azt is jelenti, hogy 1 méternyi víz alatt körülbelül 30 percig bírja beázás nélkül.


Egyéb specifikációit tekintve egy viszonylag átlagos mobilról van szó: alapvetően négysávos GSM-hálózaton működik, van 3G-támogatás, továbbá Bluetooth 2.0 is került az eszközbe. A kijelzője 2 colos, 240×320 képpont felbontású, a fixfókuszos kamerája pedig 2 megapixeles.

Samsung Xcover 271
Samsung Xcover 271

Két komolyabb extrája van: egyrészt használható zseblámpaként, másrészt A-GPS is került a telefonba - bár utóbbi csak a Google Mapsszel hajlandó együttműködni, így navigáció esetén feltétlenül szükséges az aktív adatkapcsolat. Jelen esetben érthető, hogy miért nem látták el szabványos hangkimenettel, de ettől függetlenül lehet vele rádiót hallgatni, a beépített 30 megabájtos háttértára pedig microSD-vel bővíthető.


Sajnos nem tudni, hogy milyen teljesítményű akku került a 115 gramm tömegű Samsung Xcover 271-be, de a 120,7 × 53 × 17,9 mm méretű mobil 2G-hálózaton akár 19 órányi beszélgetési időt is képes biztosítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.