Hirdetés

Újabb verzió jön a Nokia C6-ból



|

Csak a kamerát, és a vakut cserélték jobbra az áprilisban bejelentett mobil újabb változatában.

Hirdetés

Néhányszor már felhoztuk, hogy a finnek az utóbbi néhány hónapban meglehetően érdekes módon adnak ki újabb készülékeket: terveznek egy elsődleges modellt, majd abból készítenek több alverziót, amelyek csak minimálisan térnek el az eredetitől.

 

 


Ez történt most is: áprilisban bejelentették a C6 jelzésű mobiljukat, amely "01" utótagú variánsa most feltűnt a cég holland webshopjában. A hivatalos bejelentése még nem történt meg, bár igazából nem is lehet túlságosan sokat hozzáfűzni a dologhoz: az eredeti változat 5 megapixeles kameráját 8-asra cserélték, továbbá a szenzor mellett egy helyett két LED-es vaku található. Apró kozmetikai változtatás, hogy a hátlap is újra lett tervezve.

 

 


Az összes többi specifikáció azonos: 3,2 colos, 360×640 pixeles érintőkijelző, QWERTY-billentyűzet, 3,6 megabites HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, FM-rádió, és Symbian S60 5th Edition operációs rendszer. A Nokia C6-01 ára Hollandiában 279 euró, amely átszámítva olyan 78 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.