Hirdetés

Januárban harangoznak az Ovi márkanévnek



|

A Nokia hamarosan teljesen befejezi a bukott jelzés használatát.

Hirdetés

Nemrég a finn gyártó hivatalosan is közölte, hogy 2012. január 24-től lényegében bezárja kapuit az Ovi Contacts, amely a Nokia utolsó Ovi márkajelzésű szolgáltatása. A vállalat még májusban jelentette be, hogy fokozatosan kivezetik a jelzést, hiszen a Microsofttal való együttműködésük miatt az ezen név mögé bújtatott szolgáltatásaik többségére már nincs szükségük - arról már nem is beszélve, hogy a brand túlságosan összeforrt a nem túl dicsőséges utóbbi éveikkel, bár ezt nem tették hozzá a sajtósok.

 


A cég szerint az Ovi Contacts jelenlegi felhasználói a fentebb említett időszak után nem lesznek képesek fellépni a szolgáltatás webes felületére, ám ettől függetlenül határozatlan ideig még működni fog a névjegyek szinkronizálása. Természetesen a Nokia minden Contacts felhasználót arra biztat, hogy minél hamarabb keressenek új otthont kontaktjaiknak, a bejelentés írója politikailag félig korrekten a Hotmailt, az Outlook 2010-et, a Yahoo Mailt, a Gmailt, és az Apple Address Bookot hozta fel példák gyanánt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.