Hirdetés

Japán akkut kaphat a Galaxy S8



|

A kínai beszállítóját a japán Murata Manufacturingre váltaná le a Samsung.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Note 7 botránya óta minden apróságra különösen nagy figyelmet fordít. Emiatt aztán nem meglepő, hogy a Galaxy S8-cal sok dolog változik. 

Hirdetés

A japán Nikkei értesülései szerint például a Samsung megbeszéléseket folytat annak érdekében, hogy a kínai Amperex Technology akkumulátorbeszállítóját leváltsa a japán Murata Manufacturingre. 

Az Amperex volt a másodlagos beszállítója a Galaxy Note 7-nek, a Samsung pedig hibás akkukat kapott a cégtől, ezért is keres most alternatívákat. 

A fő beszállító a Samsung SDI marad, remélhetőleg a vizsgálatok minden mérnöki hibára és apróságra fényt derítettek. Az @evleaks szerint a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus 3000 és 3500 mAh-s akkut kapnak, de dél-koreai pletykák 3250 és 3750 mAh-s értékekről tudnak. 

A márciusban bemutatkozó Galaxy S8-ról a Samsung egy kedvcsináló rövid videót mutat majd az MWC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.