Hirdetés

Japánban debütál a Dell következő csúcsmobilja



|

A gyártó továbbra is szeretne betörni a mobilpiacra.

Hirdetés

Pár napja a Dell Japánban hivatalosan is bejelentette a Streak Pro 101DL típusjelzésű okostelefonját. A Softbank szolgáltatónál jövő januárban, ismeretlen áron debütáló eszköz egy igazi felső kategóriás fenevad: Google Android 2.3-at futtat, a 4,3 colos AMOLED érintőkijelzője 960×540 képpont felbontású, a kétmagos Qualcomm Snapdragon processzora 1,5 GHz-es órajelen ketyeg, továbbá a 8 megapixeles, autofókuszos hátlapi kamerája mellé vaku is került.

 

Dell Streak Pro 101DL
Dell Streak Pro 101DL

 


Érdekes módon a tájékoztatás szerint GSM és W-CDMA modulokkal egyaránt felvértezték a mobilt, ezen felül 14,4/5,76 Mbps le- és feltöltési sebességre képes HSPA+ egység is található benne. A vásárlók természetesen Wi-Fi segítésével is csatlakozhatnak a világhálóra, és persze a Bluetooth sem hiányozik a navigációra is alkalmas konstrukcióból.

 


A kissé foghíjas specifikációs táblázat szerint a Streak Pro 101DL nagyjából 140 grammot fog nyomni, és 126 × 65 × 10,3 mm méretű lesz - ezek az adatok még változhatnak. Megemlítendő, hogy a Dell 2 GB online tárhelyet is biztosít a készülékhez, a SyncUP nevű szolgáltatással médiafájlokat lehet szinkronizálni különféle eszközök közt. Egyelőre nem tudni, hogy Japánon kívül egyáltalán kapható lesz-e az okostelefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.