Hirdetés

Játékosoknak szánt tablet az Archos műhelyéből



|

Nem feltétlenül szükséges külön támogatást írni az eszköz fizikai kezelőszerveihez.

Hirdetés

A rendkívül ígéretesnek tűnő 101 XS táblagépének bejelentése után most szerdán az Archos bemutatta a beszédes nevű GamePad táblagépét, amely a WikiPadhez hasonlóan fizikai vezérlőgombjainak köszönhetően a játékosok kegyeire utazik.


Az októberben végén elvileg 150 eurós (~43 ezer forintos) áron piacra kerülő, Android 4.0 operációs rendszerű táblagép szoftveres érdekessége, hogy az Archos kifejlesztett hozzá egy (gyorsan le is szabadalmaztatott) alkalmazást, amely elvileg képes felismerni az érintőkijelzős használatra optimalizált játékok virtuális vezérlőszerveit, majd automatikusan kiosztani azok funkcionalitását a billentyűkhöz.


Ennek köszönhetően a gyártó tájékoztatása szerint rengeteg olyan játék is tökéletesen működik a táblagépen, amelyekhez a fejlesztőjük nem írt konkrétan GamePad-támogatást, az Archos vezérigazgatója szerint már ezernél is több játékkal használhatóak a kütyü fizikai vezérlői.


Sajnos az Archos egyelőre meglepően keveset árult el a GamePad specifikációiról: az Ice Cream Sandwich-et futtató táblagép hozzáfér a Play Store kínálatához, az érintőkijelzője 7 colos, a kétmagos processzora 1,5 gigahertzen ketyeg, a grafikus alrendszerét pedig egy erőteljes Mali-400 MP képezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.