Hirdetés

Játékosokra, fotósokra is erősít az Xperia 5 II



|

Megkaptuk az Xperia 1 II mindenre felkészült testvérét, már csak egy ipari lézer hiányzik belőle.

Hirdetés

Újabb, látványban erős okostelefonnal gazdagodik a Sony-kínálat. Az Xperia 5 II tartja magát a 2020-as követelményekhez: Snapdragon 865-ös processzorral, 8GB memóriával és egy igen dícséretes 120Hz-es frissítésű képernyővel érkezik, várhatóan Android 10-es oprendszerrel. 21:9-es Full HD+ felbontású, OLED paneles képernyője ráadásul 2.68 inches (kb 6.8cm), úgyhogy vékonyabb is elődjénél, az Xperia 1 II-nél. A készülék hátulján három, egyenként 12 megapixeles kamera kapott helyet, amelyekkel másodpercenként akár 20 képet is lehet lőni.

Hirdetés

A készülék számos extrát kínál: képes 4K HDR-ben 120fps-sel, valamint lassított videót rögzíteni, illetve fel lett készítve a gyorsabb, akciódúsabb játékok kezelésére is: a Game Enhancerrel szabályozhatjuk a frissítési gyakoriságot, motion blurt, a képernyő érintési területét és sok más egyebet. Mindezek mellett a Dualshock 4 is támogatott, ahogy ez az alábbi képen is látható.

Izgalmas (és szerencsés) megoldásként az Xperia 5 II az akkut megkerülve közvetlenül az USB-C töltőből tud táplálkozni, így csökkentve a hőt (és meghosszabbítva a 4000 mAh-s akku élettartalmát). A készülék előrendelése szeptember 29-én kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.