Hirdetés

Játékra tervezett tablettel állt elő a JXD



|

Kétmagos processzor került az emulátorokkal is kiegészített, rendkívül olcsó droidba.

Hirdetés

A napokban újabb érdekes eszközzel álltak elő a kínaiak, az Android 2.2 operációs rendszert futtató, 7 colos és 800×480 képpontos kapacitív érintőkijelzővel szerelt JXD S7100 táblagép kimondottan játékosoknak lett tervezve. Mindez már első ránézésre is egyértelmű, hiszen a kütyü mindkét oldalán találhatóak a Sony Playstation Portable marokkonzoléra erősen hasonlító kezelőszervek.

 

 


A JXD állítása szerint az előtelepített emulátoroknak köszönhetően többek közt Nintendo 64, és PlayStation szoftverek is futtathatóak a csupán 140 dollárba (~33 ezer forintba) kerülő S7100-on, ráadásul az Apple iOS-ből kölcsönvett ikonokkal tarkított egyéni szoftverindító pultja segítségével rengeteg játék tölthető le rá pillanatok alatt.


A tablet alapját elvileg egy kétmagos, ARM Cortex-A9 architektúrára épülő központi egység adja, amely mellé Mali-400 GPU, 512 MB RAM, 16 GB háttértár, és Wi-Fi modul került. Az S7100 extrái közül kiemelendő a HDMI kimenete, továbbá a 0,3/2 megapixeles elő- és hátlapi kamerái.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.