Hirdetés

Javítás helyett inkább vegyél új iPhone-t



|

Már a törött kijelzőjű okostelefonokért is kaphatunk kedvezményt egy új modellre.

Hirdetés

Az Apple Reuse and Recycle programja a kiválasztott országokban jó ideje lehetőséget biztosít arra, hogy egyes régi iPhone modelleket beszámíttassunk új készülék vásárlása esetén. A legfőbb kitétel eddig az volt, hogy törött kijelző, sérült kamera vagy nem működő gombok esetén nem járt a kedvezmény, ám a héten a korlátozások egy részét eltörölte az Apple.

Hirdetés

Az érintett telefonok az iPhone 5s, az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus, ezeket mostantól a fent ismertetett sérülések esetén is beszámítják. Sorrendben 50, 200 és 250 dolláros árengedményt kaphatunk értük - az Apple célja bevallottan az, hogy például egy törött kijelző esetében ne a javítás, hanem inkább egy új készülék vásárlása mellett döntsenek a felhasználók.

További kényelmi szolgáltatások is várják azokat, akik az Apple Store üzletekbe látogatnak el a jövőben. A Belkin segítségével egyes kereskedésekbe kihelyeztek egy speciális gépet, amivel az alkalmazottak felhelyezik a vásárlók készülékére a választott védőfóliát. Ha nem sikerülne elsőre, a fólia pótlását és a második kísérletet is ingyenesen elvégzik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.