Hirdetés

Javítsa játékosan az angol kiejtését!



|

Az ingyenes Google Spell Up betűzésre és szavak kiejtésére tanít.

Hirdetés

A mondás szerint az ismétlés a tudás atyja, amely különösen igaz a nyelvtanulás esetén. A legnehezebb feladat ettől függetlenül nem feltétlenül a nyelvtan vagy szavak magolása, hanem beszéd során ezek helyes és érthető kiejtése. A Google egyik francia munkatársa remek ötlettel állt elő a probléma megoldása érdekében, a ma elérhetővé vált Spell Up játék célja a betűk és szavak helyes kiejtésének gyakoroltatása.

Hirdetés


A Spell Up használatához természetesen szükség van egy mikrofonra is, az elindítása utána megadott betűket és szavakat kell helyesen kiejteni. Referenciaként a jobb alsó eszköztáron kimondathatóak helyesen az elvárt betűk, továbbá definíciók és kérhetőek a szavakhoz. A játék során a tanulók egy tornyot építenek, a szavak idővel folyamatosan egyre nehezebbekké válnak. Az eszköz nem csak otthoni használatra lehet kiváló, a keresőcég meglátása alapján angoltanárok számára is kincset érhet.
 


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.