Hirdetés

Jelentős árzuhanás a T-Mobile-nál



|

Hirdetés

Letölthető friss árlista PDF formátumban LG KG800 csoki A készülék teljes egészében fekete, egészen addig, amíg meg nem érintjük az érintõgombos kijelzõ felületét - amely mobilkészülékben világelsõ. Az LG Chocolate Phone, amely már két európai formatervezési díjat is bezsebelt (iF Design Díjat és reddot Design Díjat egyedülálló formatervezéséért és felhasználói interfészéért), magasra helyezi a mércét a tekintetben, hogy egy mobiltelefonnak hogyan is kellene kinéznie és milyen érzetet kell keltenie. Az LG Chocolate Phone a kategóriáján belül élen álló MPR/AAC zenelejátszóval, 128 MB saját memóriával, 1,3 megapixeles kamerával és videó kamerával rendelkezik. Mindez egy olyan 15mm vastag mobilban, ami elég vékony ahhoz, hogy egy ingzsebbe vagy egy szoros farmernadrág zsebébe csúsztassuk. Az akkumulátor 200 órányi készenléti idõt kínál és 3 óra 20 perc beszélgetést tesz lehetõvé.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.