Hirdetés

Jelentős frissítés érkezett a Nokia N9-re



|

Elvileg már elérhető a 220 megabájtot nyomó foltozás.

Hirdetés

Remek hírrel tudunk szolgálni a finnek első és utolsó meegós mobilját birtoklók vélhetően nem túl széles táborának, hiszen a gyártó szerint már elérhető az okostelefonra a PR1.1 jelzésű frissítés. A „foltozás" 220 megabájtos méretéből fakadóan nem javasoljuk a 3G hálózaton keresztüli letöltését.

 

 


A szoftver legfontosabb újításai közé tartozik a Swype szövegbevitel, az NFC címkék olvasása, a javított memóriakezelés, a zenelejátszó záróképernyőn történő kezelhetősége, a fotók és videók színszűrőkkel való rögzíthetősége, és az értesítési ikonok kibővített tárháza.


Ezeken felül megemlítendő még, hogy a futó alkalmazásokat a kijelzőn lehúzva már ki lehet lépni belőlük (nem csak hibernálva a háttérbe kerülnek), telefonálás közben pedig innentől kezdve működik a zajszűrés is. Zárásként szolgálhatunk még egy örömteli hírrel, hiszen a Nokia már dolgozik a többek közt rendszerszintű másolás/beillesztés funkciót, és gyorsabb kamera alkalmazást hozó PR1.2 frissítésen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.