Hirdetés

Korrekt áron dobták piacra a PadFone Minit



|

Egyelőre nem tudni, hogy Európába megérkezik-e az ASUS hibridje.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtti pletykáknak megfelelően az ASUS hazájában leleplezte a PadFone Mini névre hallgató legújabb hibrid termékét. Az ajánlat két hardvert takar: egy olcsó okostelefont, továbbá egy érintőkijelzős dokkolóegységet, amelybe a mobilt becsúsztatva az táblagépként használható. A gyártó hazájában 11990 helyi dollárért (~89 ezer forintért) került piacra a PadFone Mini.

Hirdetés

Az ár tisztességesnek tűnik, lévén az Android 4.3-at futtató telefonba 4,3 colos és 960×540 pixeles érintőkijelző, 8 megapixeles – autofókuszos és vakus – hátlapi kamera, négymagos és 1,4 gigahertzes processzor (Qualcomm Snapdragon 400 SoC), 1 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, két SIM foglalat, HSPA modem, továbbá 1500 milliamperes akku került. Ehhez hozzájön a dokkoló, amely 7 colos és 1280×800 pixeles megjelenítővel, továbbá 2200 milliamperes teleppel rendelkezik.

Az ASUS PadFone Mini Tajvanon kívül első körben Kínában, Oroszországban, Hong Kongban, Szingapúrban és Indonéziában vált elérhetővé. Egyelőre nem született döntés arról, hogy az Egyesült Államokban és Európában piacra kerül-e a készülék.

(Forrás: The Droid Guy)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.