Hirdetés

Jó képeket készít az XPERIA Arc



|

Számos fotóval, és egy HD720p-s videóval lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

A Sony Ericsson még a CES-en mutatta be a multimédiás XPERIA Arc névre hallgató okostelefonját, amely a cég első Google Android 2.3-as készüléke lesz. A hátlapján egy 8 megapixeles, autofókuszos Sony Exmor R szenzor teljesít szolgálatot, amelyet természetesen LED-es vakuval is kiegészítettek a mérnökök.


Mint fentebb látható, egy telefonhoz képest kifejezetten jó fotókat készít, bár nagyon magas felbontás esetén már nem annyira csúcs a minőség – vélhetően olyan 2 megapixeles képeket érdemes „lőni” vele. A fentebb látható három fotón kívül található még jó néhány a készítőjének Flickr-profiljában.

 


Végül kaptunk egy HD720p-s videót is, amely szintén átlagon felüli minőségűnek tűnik, bár egész estés mozit vélhetően senki sem fog forgatni az XPERIA Arc segítségével. A telefon jelen állás szerint elsőként a briteknél lesz kapható április elejétől, 460 fontos (olyan 147 ezer forintos) kártyafüggetlen áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.