Hirdetés

Jó üzlet volt júliusban a mobilnet



|

Markánsan emelkedett a teljes bázis, és a forgalmat bonyolító előfizetők száma is.

Hirdetés

Ebben a hónapban is rendkívül érdekes olvasmánynak bizonyult az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) által publikált mobilnet-jelentés, amely a három magyar szolgáltató által önkéntesen átadott adatokra épül. Júliusban 51 ezerrel 1 millió 88 ezerre nőtt az előző hónaphoz képest a komplett előfizetői tábor, továbbá a szolgáltatást aktívan igénybe vevők száma is 809 ezerről 851 ezerre emelkedett.

 

 


Aktív felhasználónak az tekinthető, aki az utóbbi három hónapban használta a mobilnetet, azonban az adatokból kitűnik, hogy a számuk kisebb mértékben nő, mint az új előfizetőké - tehát május/június/július folyamán jelen esetben 9 ezer régi ügyfél gondolta úgy, hogy nincs szüksége mobilnetre.

 

 


A forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján a Vodafone részesedése 25,01 százalékról 25,60 százalékra, a Telenoré 24,78 százalékról 25,18 százalékra nőtt, míg a T-Mobile részesedése 50,21 százalékról 49,22 százalékra csökkent.

 

 

 

 


Az év hetedik hónapjában az egy előfizetőre jutó adatforgalom a Telenor esetében 1,59 GB-ról 1,55 GB-ra, a Vodafonnál 1,57 GB-ról 1,56 GB-ra csökkent, a T-Mobile-nál pedig 1,19 GB-ról 1,21 GB-ra nőtt. A T-Mobile ügyfelei a júniusi 484 ezer után 509 ezer GB adatot forgalmaztak, a Telenor ügyfeleinek forgalma 320 ezer GB-ról 331 ezerre emelkedett, míg a Vodafone ügyfelek az előző havi 317 ezer után júliusban 340 ezer GB adatot töltöttek le és -fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.