Hirdetés

Jobs nem kedveli az androidos magazinokat



|

Nem meglepő módon az AppStore-ban csak iPhone-os írásokat lehet árulni.

Hirdetés

Az Apple AppStore sosem a liberalizmusáról volt híres, hiszen Steve Jobs egész pontosan előírja a programok értékelésével foglalkozó csoportnak, hogy milyen alkalmazások kerülhetnek fel az online boltba. Természetesen mostanra már nem csak különféle célszoftverek érhetőek el, főként az iPad megjelenése óta jelentősen megnőtt a magazinok száma, ráadásul a pletykák szerint hamarosan megérkezhet az első napilap is.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 


A héten eggyel bővülhetett volna a magazinok hada, azonban sajnálatos módon a dán MediaProvider nevű vállalat új kiadványa a Google Androidról szállított volna cikkeket - végül hosszas huzavona után elutasították. Mivel a döntést nem indokolták meg, így a cég egyik munkatársa rákérdezett az okra az Apple ügyfélszolgálatán, amire a vonal másik végén lényegében csak annyit tudtak mondani, hogy „ez van".


Egyébiránt a MediaProvidernek ez már a második magazinja lett volna az AppStore-ban, a már jó ideje elérhető előd az iPhone világa körül forog. Brian Dixon, a cég alkalmazottja szerint tulajdonképpen vicces a szituáció, hiszen nem is számítottak az androidos kiadvány kirobbanó sikerére, azonban Jobs vonatkozó politikája akkor is megkérdőjelezhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.