Hirdetés

Jöhet Európába az LG hajlított mobilja



|

Talán csak Franciaországban lesz kapható a prémium árszabású modell.

Hirdetés

Az ősi rivális Samsung és LG néhány héttel ezelőtt bejelentették a világ első hajlított mobiljait, ám a korábbi értesülések alapján mindkét modell forgalmazása kizárólag Dél-Koreában volt biztos. Úgy tűnik a hosszabbik oldalai mentén hajlított Galaxy Round tényleg nem lesz nemzetközileg elérhető, ám a rövidebbik oldalai közt homorú G Flex erősen limitált mennyiségben megérkezhet Európába is.

Hirdetés


A TechRadar információi szerint az LG okostelefonja valószínűleg december környékén fog megérkezni a Vén Kontinensre, azonban kizárólag Franciaországban kerülhet piacra. A várható áráról nem szól a pletyka, azonban a Dél-Koreában november 12-én elérhetővé váló telefon ott 999 900 wonba, azaz körülbelül 209 ezer forintba fog kerülni.


Az LG G Flex specifikációi a bejelentéséről szóló hírünkben megtalálhatóak, azonban röviden összefoglalva az Android 4.2-es modell egy tipikus Snapdragon 800-as csúcsmobil, noha a 6 colos hajlítható kijelzője „csak” 1280×720 pixel felbontású.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.