Hirdetés

Jöhetnek az olcsóbb iPhone-ok?



|

Az előállítási költségen próbál spórolni az Apple.

Hirdetés

Nemrégiben egy befektetőknek küldött feljegyzésben Tim Cook, az almás cég operatív igazgatója kifejtette, hogy az Apple a piaci részesedésének növelése érdekében megpróbálja csökkenteni az iPhone-ok gyártási költségét.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 


Ezen felül a Bernstein Analyst nevű piackutató cég munkatársának egy találkozó során elárulta, hogy a termékeiket „nem csak a gazdagoknak szánják", a feltöltőkártyás konstrukciók esetében jelenleg fennálló versenyképtelenségük leküzdése céljából pedig „ügyes dolgokba vágtak bele".


Természetesen jelenleg is hozzá lehet viszonylag olcsón jutni egy iPhone-hoz, a 3G-s (második generációs) modellből a 8 gigás változatot olyan 60-70 ezer forintokért árulják használtan az interneten. Sajnos ennek a hardvere már kissé elavult, részben emiatt a március 11-én elérhetővé váló iOS 4.3 operációs rendszer a hírek szerint már nem lesz kompatibilis vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.