Hirdetés

Jókora csalódás lehet a Galaxy Gear



|

Csupán 10 órás üzemidővel rendelkezhet a lencsevégre kapott eszköz.

Hirdetés

Szerda egyik legérdekesebb IFA-s bejelentésének a Samsung Galaxy Gear okosóra ígérkezik, ám a VentureBeat beszámolója alapján érdemes erősen visszafogott lelkesedéssel várni a termékre. Tegnap a kiadvány egyik szerkesztője belsős forrásának köszönhetően megtekinthetett egy belső használtra készült videót az eszközről, grátiszba pedig kapott néhány specifikációt is. A végleges változat külsőre eltérhet a képeken láthatótól.

Hirdetés


A forrás állítása szerint az eszközbe 3 colos érintőkijelző, 4 megapixeles kamera, Bluetooth, Wi-Fi, továbbá beépített hangszórópár került. Az okostelefonhoz párosítható eszköz sejthetően képes mutatni többek közt a nem fogadott hívásokhoz hasonló információkat, továbbá az S-Voice-nak köszönhetően a hangvezérlésére is lehetőség nyílik.


Az előlapi kamerával sima fotók készítésén felül elméletileg egészségügyi információkat lehet majd szerezni, plusz meg lehet vele állapítani az ételek gabona- és zsírtartalmát. A láthatóan nem apró okosóra legnagyobb problémáját az állítólag csupán 10 órás akkus üzemideje jelentheti, amely praktikus körülmények közti használathoz nagyon kevésnek tűnik.


Pár nappal ezelőtti hírek szerint a Galaxy Gearre valójában proof-of-concept típusú eszközként tekint a Samsung, éppen ezért az illetékeseknek nem áll céljukban széles rétegek számára elérhetővé tenni; a VentureBeat beszámolójának fényében érthető a pletyka.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.