Hirdetés

Jól bírja a strapát az HTC 10



|

Egy híres YouTuber komoly stressztesztnek vetette alá az HTC csúcskészülékét.

Hirdetés

Van, aki nem bírja nézni, ha drága elektronikai eszközöket tesznek tönkre, más imádja az olyan stresszteszteket, amelyeken mindent kipróbálnak. 

Hirdetés

A Jerry Rig Everything egy olyan híres YouTuber csatornája, aki már számos okostelefont vetett alá komoly stressztesztnek. Gyakorlatilag arról lehet ismerős a neve, hogy mindig a lehető legkeményebb módszerekkel vizsgálja a készülékek tartósságát. 

Nemrég az HTC 10-et vizsgálta meg, azután persze meg is kínozta. A Gorilla Glass kijelzőt például 7 keménységi szinten osztályozta, és arra jutott, hogy a mindennapos használatnak és a kulcsoknak nagyjából ellenáll. A kijelzőnek a tűzzel sem volt baja. 

Az előlapi kamera a korábbinál jobban védett, műanyag helyett ugyanis üveg borítja. A fém házon a kulcsok nyomai visszafogottan jelentkeznek, az ujjlenyomat-olvasó összekarcolva is működőképes marad. 

Az okostelefonok döntő többségét mindennapi, normál használat mellett lehetetlen elhajlítani, azonban az HTC 10 erős fém háza az átlagnál ellenállóbbá teszi a készüléket ezen a téren. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.