Hirdetés

Jól felszerelt tablettel újított az Archos



|

Valószínűleg csak az árán múlik majd az Android 2.3-as termék sikere.

Hirdetés

A francia gyártó egyesült államokbeli kirendeltsége tegnap csendben bemutatta az Arnova 9 G2 névre hallgató új táblagépét, sajnos a készülék várható áráról, továbbá a debütálásának idejéről és helyéről még nem áll rendelkezésre információ.

 

 


Ettől függetlenül a 9,7 colos, 1024×768 pixeles IPS érintőkijelzővel szerelt megoldás vélhetően nem kerül majd egy vagyonba, ráadásul az 1 gigahertzes processzorának hála valószínűleg a teljesítményével sem lesz probléma. Érdekes, hogy az Archos gingerbreades tablete még a HD1080p-s videókat is képes lejátszani, bár HDMI port nélkül ezen funkció reklámozásának nincs sok értelme.

 

Archos Arnova 9 G2 specifikációk:


-Érintőkijelző: 9,7 col, 1024×768 pixel, kapacitív és multitouch, IPS
-Előlapi kamera, gyorsulásmérő
-Wi-Fi 802.11b/g
-1 GHz-es processzor
-8 GB háttértár, microSD foglalat
-Google Android 2.3
-Beépített mikrofon, sztereó hangszórópár
-Szabványos hangkimenet, micro USB 2.0 kapu
-1080p-s videók lejátszása
-Akku: Li-Po, ismeretlen teljesítményű
-Tömeg: 630 gramm
-Méret: 239 × 184 × 12,5 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.