Hirdetés

Jól indult a Samsung éve a Galaxy S7-nek hála



|

Az első negyedéves működési nyereségen is jól látszik a Galaxy S7 sikere.

Hirdetés

Nagyszerűen alakulnak a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek eladásai, aminek köszönhetően 2016 első negyedévére a gyártó 5,7 milliárd dolláros működési nyereséget vár. 

Hirdetés

A konkrét számokat valamikor ebben a hónapban hozzák nyilvánosságra, ugyanakkor ha jól számoltak, ez éves szinten 10 százalékos növekedést jelent. 

További remek hír, hogy a két csúcsmodell csak március 11-én startolt el, vagyis mindössze rövid ideig tehettek hozzá az első negyedéves eredményekhez. A magas kereslet mégis jól látszik a számokon. 

Az első negyedéves eladások 42,3 milliárd dolláros árbevételt jelenthetnek, ami éves összehasonlításban 3,9 százalékos növekedés. 

A Galaxy S7 - amiből márciusban majd 10 millió fogyott - sikere mögött több tényezőt is emlegetnek, például az alacsonyabb árat, a kereslet-kínálat jó belövését, illetve a megjelenés remek időzítését - a kínai gyártók még nem léptek akkorra, az iPhone 7 pedig nagyon messze van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.