Hirdetés

Jól muzsikál a Toshiba új netbookja



|

Harman Kardon hangrendszer került a hamarosan érkező apró noteszgépbe.

Hirdetés

A Toshiba tegnap hivatalosan is bemutatta az NB520 jelzésű netbookját, amely a vetélytársainak többségétől eltérően igen komoly hangrendszerrel lett felszerelve. A beépített sztereó hangszórópár 2× 2 Watt teljesítmény leadására képes, a Harman Kardon eddig még egyetlen notebookba sem szállított ilyen erős megoldást.

 

Toshiba NB520
Toshiba NB520

 


Többi tulajdonságát tekintve már nem kiemelkedő a gép, az 1024×600 pixeles kijelzője 10,1 col átlójú. Nem meglepő módon Intel Atom processzor dolgozik benne, az N550-es egység mellé 2 GB memória került, és a videovezérlő is maradt a jól bevált GMA 3150. Optikai meghajtó érthető okból nincs, de szerencsére a 250 GB-os merevlemezen azért elfér néhány óra zene. Portok: 3× USB 2.0, RJ-45, D-SUB, mikrofon, fejhallgató.


Az eddig nem említett specifikációi közé tartozik a Wi-Fi 802.11b/g/n-vezérlő, a Bluetooth 3.0, az opcionális 3G-modem, a hatcellás akkumulátor, és a Windows 7 Starter operációs rendszer. Európában jövő év elején fog debütálni a Toshiba NB520, az ára adók és egyebek nélkül átszámítva 95 ezer forint körül alakulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.